Werkplaats

Zoekt u een all-round autobedrijf met een moderne werkplaats? Dan kunt u terecht bij American Cars in Schinnen. Onze monteurs zijn professionele vakmensen die goed zijn opgeleid en beschikken over actuele voertuigkennis. Uiteraard werken we met moderne apparatuur en gereedschappen. Zo kan het onderhoud vlot worden uitgevoerd. Zijn reparaties nodig? Dan hebben we onderdelen op voorraad of kunnen die binnen enkele uren in huis hebben.


U heeft een auto, zodat u de vrijheid heeft om te gaan en staan waar u wilt. En wanneer u wilt. Uw auto moeten missen is hinderlijk. Daarom zorgen wij voor heldere afspraken en zorgen dat uw kostbare tijd zo min mogelijk wordt belast. Voor uw rijcomfort, veiligheid en restwaarde is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarom moet uw auto soms even de werkplaats is. Bij ons is uw kostbare auto in goede handen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u begrijpt waar u voor betaalt. U krijgt dus goede informatie over de werkzaamheden. En als een reparatie nodig is of een onderdeel vervangen moet worden dan leggen we u de opties voor. U weet waar u aan toe bent en op de factuur zullen geen verrassingen staan. Ook voor onderhoud van moderne auto’s met veel elektronica kunt u terecht.


Voor een servicebeurt, schadeherstel of onderhoud aan uw Jeep gaat u natuurlijk naar de Jeep dealer. Maak kennis met de Jeep-specialisten van American Cars Schinnen. We doen er alles aan om u de best mogelijke service te geven, zodat u onbezorgd en in alle vrijheid kunt genieten van de unieke mobiliteit waarvoor Jeep als merk staat. Maak direct een werkplaatsafspraak.


Maak een werkplaatsafspraak

Wilt u meer informatie of direct contact met American Cars Schinnen? U kunt ons bellen op telefoonnummer 046-4113000, mailen via info@americancars.nl of klik hier voor ons online formulier.