Lease

Zowel bedrijven én particulieren in de regio die willen leasen kunnen bij ons terecht. Onze lease afdeling kan uw vragen beantwoorden en van professioneel advies voorzien. Dus wilt u als ondernemer zakelijk willen of als particulier private leasen? Neem gerust contact met ons op. We helpen hu graag.


Leasing is iets anders dan alleen financieren. Bij leasen hoort naast het financieren van de auto vaak ook de verzekering en onderhoudskosten. Omdat deze kosten per auto verschillend zijn maken we graag een persoonlijke berekening voor u. Op basis van de auto van uw keuze en uw wensen ontvangt u dan een offerte met daarin het maandtarief, de looptijd en het aantal kilometers. Uiteraard hebben we regelmatig interessante aanbiedingen. 


Operationele lease ( alle merken en jong gebruikt tot 1 jaar en BTW voertuig)

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit aan toe als u dat wilt. Het woord ‘operational’ geeft het al aan, deze leasevorm kun u zo uitgebreid mogelijk aankleden om voor uw werk operationeel te zijn en te blijven.

Bij full-operational lease kunnen we ook diensten leveren zoals vervangend vervoer, schadeherstel en pechservice. U weet bij het ingaan van de leaseperiode precies welke
componenten in uw leasetermijn zijn opgenomen, zoals u duidelijk weet waar u aan toe bent.


Financial lease (alle merken nieuw en gebruikt)

Voor u als ondernemer het voordeel dat u geen investering hoeft te doen. Verder profiteert u van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente. Financial lease gaat dus alleen over de aanschafwaarde van auto. Onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en andere kosten zijn niet meegenomen en betaalt u dus zelf. 

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto met elke betaling meer in eigendom komt. Het is een investeringsvorm waarbij het maandelijkse bedrag een afbetaling op de auto is.


Als particuliere klant kunt u kiezen voor private lease.


Private lease ( alle merken en jong gebruikt tot 1 jaar en BTW voertuig)

Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dat is private lease oftewel privé lease. Privé een auto leasen betekent geen grote uitgave doen. Uw spaargeld blijft intact, maar u rijdt wel in een gloednieuwe auto met alle comfort en veiligheid die u vandaag de dag mag verwachten. Maar er zijn nog meer voordelen aan private lease. Het vaste maandbedrag is namelijk inclusief de kosten van onderhoud en reparaties. Naast het vaste maandbedrag dat u betaalt krijgt u geen aparte rekening voor reguliere onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto.


Privé lease is een vorm van huren waarbij u het recht koopt om gebruik te maken van de leaseauto. U wordt dus geen eigenaar. In plaats daarvan sluit u een contract af voor een bepaalde looptijd en met een bepaald aantal kilometers dat u gaat rijden. Het uiteindelijke maandbedrag is dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, verzekering (All-Risk), afschrijving, rente én houderschapsbelasting. U hoeft alleen zelf de brandstof nog te betalen.


Heeft u op dit moment een eigen auto? Inruilen op een private lease auto is in veel gevallen mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de waarde van uw inruilauto. Laat ons ook een uitrekenen of private lease financieel interessanter is dan de aanschaf van een gebruikte auto.


Wilt u meer informatie of direct contact met American Cars Schinnen? U kunt ons bellen op telefoonnummer 046-4113000, mailen via info@americancars.nl of klik hier voor ons online formulier.